Feil som ikke er rettet av Skatteetaten innen de sender registeret til aksjeeiere.no blir publisert. Vi tar derfor forbehold som at registrene kan inneholde feil.

Slik kan du lese søkeresultatet når du har utført et søk i aksjonærregisteret på Aksjeeiere.no:

Aksjonær = etternavn og fornavn på den personen, eller navn på det selskapet som eier aksjer. Klikk på navnet for å se hvilke aksjeselskap vedkommende person eller selskap har aksjer i.

Født/org.nr. = fødselsåret til den personen eller organisasjonsnummeret til det selskapet som eier aksjer.

Postnr/sted = postnummer og/eller sted der den personen som eier aksjer har bostedsadresse, eller der den organisasjonen som eier aksjer har forretningsadresse.

Selskap = det aksjeselskapet som aksjonæren i første kolonne eier aksjer i. Klikk på navnet for å se hvem andre som har aksjer i selskapet.

Aksjer = antall aksjer som aksjonæren i første kolonne eier i selskapet i siste kolonne.

F.eks.:

Aksjonær NORDMANN OLA født i 1950 og bosatt i 1234 BYENMIN er medeier i FIRMAET AS med en aksjepost på 100 aksjer.

eller

Aksjonær FIRMAET AS, med organisasjonsnummer 999 888 777 med forretningsadresse i 1234 BYENMIN er medeier i DETANDREFIRMAET AS med en aksjepost på 1000 aksjer.

Se også:

Slik bruker du søketjenesten Aksjeeiere.no