Slik kan du lese søkeresultatet når du har utført et søk i aksjonærregisteret på Aksjeeiere.no:

Aksjonær = etternavn og fornavn på den personen, eller navn på det selskapet som eier aksjer. Klikk på navnet for å se hvilke aksjeselskap vedkommende person eller selskap har aksjer i.

Født/org.nr. = fødselsåret til den personen eller organisasjonsnummeret til det selskapet som eier aksjer.

Postnr/sted = postnummer og/eller sted der den personen som eier aksjer har bostedsadresse, eller der den organisasjonen som eier aksjer har forretningsadresse.

Selskap = det aksjeselskapet som aksjonæren i første kolonne eier aksjer i. Klikk på navnet for å se hvem andre som har aksjer i selskapet.

Aksjer = antall aksjer som aksjonæren i første kolonne eier i selskapet i siste kolonne.

F.eks.:

Aksjonær NORDMANN OLA født i 1950 og bosatt i 1234 BYENMIN er medeier i FIRMAET AS med en aksjepost på 100 aksjer.

eller

Aksjonær FIRMAET AS, med organisasjonsnummer 999 888 777 med forretningsadresse i 1234 BYENMIN er medeier i DETANDREFIRMAET AS med en aksjepost på 1000 aksjer.

Se også:

Slik bruker du søketjenesten Aksjeeiere.no